Almetas Consultancy
Over Almetas Consultancy
Over Almetas Consultancy

Almetas Consultancy is een medisch geörienteerd bureau met als specialisatie: Uitvoering van Medische Keuringen in samenwerking met Bedrijfsartsen, Arbo-Verpleegkundigen, Veiligheidskundigen, Diëtisten, Opleidingsspecialisten.

Wij zijn een organisatie die zich typeert door korte lijnen, en open samenwerkingsverbanden met op kwaliteit geselecteerde partners. Dit betekent voor u en uw medewerkers:

* Afspraak is Afspraak
* Uitvoering werkzaamheden op locatie
* Open communicatiestructuur
* Persoonlijke betrokkenheid
* Hoge mate van flexibiliteit in zowel de invulling 
   als ook tijdens de uitvoering
* Kwaliteitsgarantie


 

Wij vinden het belangrijk dat u als werkgevers en werknemers op elkaar kunt blijven rekenen. Een goede gezondheid is daarbij een belangrijk asset. Vooruitzien en daarmee toekomstige gezondheidsproblemen mogelijk voorkomen is voor iedereen van belang, vindt Almetas Consultancy.
Hoe belangrijk is het in deze tijd om goed voor jezelf te zorgen?
Hoe belangrijk is het voor U, als werkgever, om ten aller tijde het ziekteverzuim te beperken en toe te zien op het welzijn van u en uw werknemers?

Onze specialisatie, een Preventief Medische Onderzoek, draagt hiertoe bij, maar ook een regelmatige Healthcheck werkt preventief.
Door onze samenwerkingsverbanden met andere disciplines bieden we u een breed scala aan dienstverlening.

Wij nodigen u uit op onze web-site, en u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen.HomeOver Almetas ConsultancyMedische KeuringenLifestyleAanvullende Arbo ProduktenContact